Vliegtickets Ibiza juliVroeger was het heel duur om in juli naar Ibiza te vliegen, omdat het in juli de leukste periode is op Ibiza vooral als je van feesten houd. Dankzij goedkope vliegmaatschappijen zoals Vueling en Transavia kunnen we ook in juli goedkoop vliegen naar Ibiza.

Massatoerisme in juli

In juli hebben de meeste mensen vakantie en zijn ook alles studenten vrij. Mensen trekken dan massaal naar Ibiza. In juli zijn er miljoenen toeristen te vinden op het eiland. Het is dan ook heel erg gezellig op het eiland. Als je van feesten houd kun je ook helemaal los gaan in juli. De clubs zijn ook allemaal open in juli en er draaien bekende dj’s. Je kunt in juli dj’s zoals Tiesto, Avicii, David Guetta en Afrojack verwachten. Zorg er wel voor dat je op tijd de kaartjes koopt, want ze zijn snel uitgekocht. Je kunt wel bij de deur een kaartje proberen te kopen en als die beschikbaar zijn betaal je er wel minimaal het dubbele ervoor.

Het is op de straten ook echt gezellig en het is dan zeker leuk om in de stad te gaan eten. Als je klaar bent met eten kun je een paar drankjes gaan doen in een van de vele bars. Je komt dan zeker helemaal in de stemming om in de nacht los te gaan en misschien kom je wel een speciale persoon tegen als je die nog niet hebt.

Rustig aan doen

Ibiza is een eiland in de middellandse zee en dit betekent dat er in juli volop zon is. Je kunt dus lekker rustig aan doen op het strand en van het lekker weer genieten. Aan het strand zijn er ook altijd lekkere drankjes verkrijgbaar en kun je er altijd een hapje doen. Lekker ontbijten en lunchen op het strand kan dus ook. Als je er een beetje bij bent gekomen kun je lekker gaan zwemmen of surfen. Je kunt trouwens ook scubaduiken wat ik zeker aanbeveel. Het is zeker een ervaring dat je niet zult vergeten.

Heb je het niet zo van drukke stranden? Dat is ook niet erg, want Ibiza heeft ruim 80 stranden waardoor je wel altijd een rustigere strand kunt vinden. Je kunt ook nog naar verborgen stranden gaan die weinig mensen weten te vinden. Je hebt wel een boot nodig om zulke stranden te bereiken, want ze liggen tussen rotsen in. Je kunt altijd aan de lokale mensen of boot verhuurder vragen waar zulke stranden kunt vinden.

Het natuurgebied in Ibiza

Ibiza beschikt over prachtige natuurgebieden en heeft zelfs ook natuurparken. Het natuur wordt heel erg gekoesterd op Ibiza en ze zijn er dan ook heel zuinig op. Je vindt op het eiland nog volle dennenboom bossen die nog nooit gekapt zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard, om eens een wandeling te maken door 1 van de mooie dennenboom bossen van Ibiza. Als je de bossen tot de top van de heuvels volgt, vind je werkelijk prachtige uitzichten. Je moet wel doorzetten en blijven klimmen, maar dan vind je ook de juwelen van Ibiza. Je kunt aan top een mooie uitzicht over de zee vinden of over het eiland, afhankelijk van waar het bos is. Beide zijn ongelofelijk, omdat je altijd hoger bent dan de kustlijn.

Vliegtickets Ibiza juli

Als je maximaal wil genieten moet je zeker in juli naar Ibiza gaan. Kijk vandaag nog welke aanbiedingen er zijn voor vliegtickets Ibiza juli. Het is ook altijd slim om even naar last minute vliegtickets te kijken. Met last minute vliegtickets naar Ibiza kun je namelijk zo een 50% besparen. Bij Transavia bijvoorbeeld, kun je nu al vanaf 65 euro vliegen naar Ibiza.