Vliegtickets Ibiza augustusIn augustus kun je goedkoop naar naar Ibiza vliegen, mits je wel vanuit Eindhoven of Rotterdam vliegt. Vliegtickets Ibiza augustus zijn vanaf 65 euro beschikbaar bij Transavia, wanneer vanuit Eindhoven of Rotterdam vliegt.

Vliegveld Rotterdam en Eindhoven

Rotterdam vliegveld is een regionale vliegveld in Nederland. Voorheen bestond het bekend onder de naam Zestienhoven. Het werd vooral gebruik voor kleine luchtvaart vliegtuigen en voor zakelijke vluchten. Bij het grote publiek was het vliegveld dan ook niet bekend. Pas in de laatste jaren heeft het naamsbekendheid verworven en het omzet zien stijgen. Dit komt vooral door prijs knallers, zoals Transavia, CityJet en Lufthansa. Rotterdam vliegveld is overigens ook de thuishaven van regeringsvliegtuigen.

Het vliegveld Eindhoven wordt deels voor burgerluchtvaart gebruikt een deels voor militaire doeleinden. Het burgerluchtvaart heeft een grote groei gezien sinds Schiphol een meerderheid heeft gekocht in het vliegveld. Het wordt vooral door Transavia, Corendon, Ryanair en Wizz Air gebruikt voor commerciële vluchten. Het zijn allen vliegmaatschappijen dat hun vliegtickets voor hele lage prijzen verkopen. Schiphol is wel eigenaar van beide vliegvelden en heeft er dus ook een grote belang bij.

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Ibiza, moet je dan ook van deze vliegvelden vliegen.

Vertrek vanuit Rotterdam en Eindhoven

Wanneer je vliegtickets Ibiza augustus hebt gekocht die vanuit Rotterdam en Eindhoven vertrekken wil je natuurlijk wel een aantal dingen weten. Deze vliegvelden werken gewoon zoals Schiphol, want Schiphol is ook de eigenaar. De controles worden dan ook op dezelfde manier uitgevoerd en er wordt naar je ticket en identiteitskaart of paspoort gekeken. Wanneer het tijd is voor het vliegtuig om te vliegen ga je niet door een gate, maar word je door een bus opgehaald die je naar het vliegtuig brengt. Je stapt uit bij het vliegtuig en kun met de trap aan boord van het vliegtuig gaan. Je bent vervolgens binnen no time onderweg naar Ibiza.

Beide vliegvelden zijn overigens goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vliegtickets Ibiza augustus

De vluchten die Transavia uitvoert vanaf Eindhoven en Rotterdam zijn gewoon directe vluchten. Je komt dus gewoon aan op Ibiza vliegveld en je kunt direct genieten van je vakantie. Je bent ongeveer 2 uur en 30 min onderweg. Eenmaal Aangekomen in Ibiza kun je de bus nemen naar je hotel of je kunt een auto huren. De meeste mensen kiezen ervoor om een auto te huren, omdat je dan ook veel meer plaatsen kan komen. Het openbare vervoer is prima op het eiland, maar de bus komt niet overal.

Je ziet op het vliegveld al de posters van de bekende dj’s die er van de zomer draaien in augustus. Zo word je alvast in de stemming gebracht voor het feesten in Ibiza. Vaak staan er ook nog mensen flyers uit te delen voor de verschillende clubs. In Ibiza kun je de flyers dan ook vaker verwachten, want elke club wil jou in hun tent hebben. Het is wel slim om altijd online een kaartje te komen als je gaat stappen, want aan de flyer heb je weinig als je naar binnen wil. Je kunt wel bij de ingang een kaartje kopen, maar die zijn veel duurder dan ze online zijn.

Vlieg gewoon van Rotterdam of Eindhoven

Vliegtickets Ibiza augustus zijn goedkoper vanuit Rotterdam en Eindhoven. Doe dat dan ook en koop je vliegtickets online voor die vliegvelden. Waarom zou je meer betalen als het goedkoper kan? Het maakt niet veel uit van welke vliegveld je vliegt, want er is maar 1 vliegveld dat telt en dat is Ibiza vliegveld waar je wil landen. Laat het geld dus gewoon in je zak en vlieg goedkoop, dan kun je het geld lekker uitgeven in de clubs.