Ibiza vakantie boeken Vakantie Ibiza all inclusiveNederlanders kiezen steeds vaker voor vakantie Ibiza all inclusive, omdat ze dan uiteindelijk goedkoper uit zijn. All inclusive houd namelijk in dat alles inclusief is, wanneer je een reis boekt. Dit betekent dus het vlucht, hotel, eten en drinken. Je hebt ook nog de hotel all inclusive dit houd in dat je nog wel zelf de vlucht moet regelen, maar alles in het hotel is dan alles inclusief.

Vakantie Ibiza All inclusive

Zoals veel dingen begon ook het “alles inbegrepen” in Amerika, vandaar dat het ook een Engelse naam heeft. Een Amerikaanse hotel genaamd Club Med begon met het aanbieden van all inclusive wat al snel heel populair werd en begon over te slaan naar andere hotels. De formule was heel simpel. Het hield in dat het ontbijt, lunch en avondeten ingrepen waren. Later veranderde dit en konden gasten de hele dag door eten en drinken, ook konden ze gratis gebruik maken van de faciliteiten van de hotel, zoals zwembaden.

Tegenwoordig zijn de all vakanties anders en per hotel word er een andere indeling aan gegeven. Er zijn ook vaak vaste tijdstippen, waarop er gratis gegeten en gedronken worden.

War kan je verwachten?

Afhankelijk van het reisbureau zitten de vliegtickets erbij of niet. Bij een standaard vakantie Ibiza all inclusieve kun je ontbijt, lunch en avondeten verwachten. Voor alle 3 zijn er vaste tijdstippen en ze worden vaak in een buffet vorm geserveerd. In een aantal hotels zul je voor het drank zoals cola, sinaasappelsap en alcoholistische dranken, extra moeten betalen. Bij de hotels met 4 sterren of meer krijg je de draken er ook vaak gratis bij in de all inclusive. Ook kunnen er alcoholistisch ranken genuttigd worden, zonder er extra voor te betalen. Het zijn wel vaak lokale dranken en voor import zul je moeten betalen.

Bij het bestellen van roomservice zul je ook vaak moeten bijbetalen, omdat het gratis eten en drinken alleen bij het buffet is. Je moeten ook op de juiste tijdstippen aanwezig zijn, anders zul je alsnog moeten betalen. Het grote voordeel is wel dat je zo alsnog goedkoper uit bent, dan wanneer je elke dag voor het eten en drinken moeten betalen. Ontbijt, lunch en avondeten kunnen toch flink oplopen.

Er kan ook gratis gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten bij een vakantie Ibiza all inclusive. Je kunt gratis gebruik maken van het zwembad, sauna en fitnessruimtes. Voor extra diensten zoals massages en Wi-Fi zul je wel extra moeten betalen.

Ultra all inclusive

Je hebt ook nog de ultra vakantie Ibiza all inclusive. Dit houdt in dat je in meeste hotels alles tot je beschikking hebt en dit is vaak het ware alles inbegrepen. Vooral in de 4 of 5 sterren hotels zul je van top tot teen verwend worden. De ultra vakantie Ibiza all inclusive houd in dat je de hele dag gratis kunt eten en drinken. Ook de import dranken zijn dan gratis en je hoeft je ook niet aan tijden te houden of de tijden zijn veel ruimer. Je kunt ook vanuit je kamer eten en drinken bestellen, wat ook gratis is. je mag ook alles wat het hotel te bieden heeft gratis gebruiken. Dit betekent dus ook gratis massages en Wi-Fi.

Je snapt natuurlijk wel dat je voor de ultra all inbegrepen wel flink meer geld betaald. Het is ook slim om te kijken wat het hotel bij zowel de all inclusieve als de ultra all inclusieve aanbied, want dit verschilt ook per hotel. Als je het van te voren bekijkt weet je precies wat je kunt verwachten.

Vliegtickets boeken

Zit bij vakantie Ibiza all inclusieve enkel het hotel? Dat is niet erg want zelf de vliegtickets kopen is vaak goedkoper. Vliegtickets voor Ibiza zijn deze zomer heel goedkoop en je kunt al vanaf 150 euro retour vliegen. Wacht dan ook niet langer en boek vandaag nog de vakantie Ibiza all inclusieve.