Ibiza vakantie boekenEen Ibiza vakantie kan op verschillende manieren geboekt worden, afhankelijk van hoeveel geld je wil uitgeven. Je zou het op de oude manier kunnen doen en het via een reisbureau doen, maar je bent dan wel meer geld kwijt. Het zelf doen op het internet is vaak veel goedkoper.

Hotel boeken

Wil je het zelf boeken dan moet je het in een aantal stappen doen. De eerste stap is natuurlijk het boeken van een hotel en het is ook nog eens leuk. Je kunt in Google zoeken naar goedkope hotels Ibiza, daarna bekijk je de resultaten 1 voor 1. Bij elke hotel staan er foto’s om je een indruk van het hotel te geven en een aantal hotels hebben er zelfs filmpjes bij. Er staan ook altijd voorbeeld foto’s van de kamers zelf. Je kunt dan alle foto’s bekijken en samen met je reisgezelschap beslissen wat jullie ervan vinden.

Bij het vinden van de juiste hotel is het reisdoel altijd belangrijk. Wil je bijvoorbeeld een hotel dicht bij het strand, omdat je de hele vakantie rustig aan wil doen op het strand of ga je voor een hotel in de stad, omdat je lekker wil feesten. Dan zijn er nog hotels ver buiten de steden en in het platteland, waar mensen vaak heen gaan om tot rust te gaan.

Als je weet wat je wil vind je makkelijker een hotel. Je bekijkt vervolgens welke hotels voldoen aan je criteria en ga je voor de goedkoopste. De hotels geven trouwens ook altijd aan, wat er allemaal in het hotel te doen is en wat ze allemaal hebben. Meestal zijn dit spa’s, zwembaden en fitnessruimtes.

Een laatste tip voor de hotels is om verschillende datums te proberen, wat op sommige dagen zijn er aanbiedingen en kortingen.

Ticket boeken

Als je datum hebt vastgesteld en je hebt een hotel gevonden, dan ben je bijna klaar met Ibiza vakantie boeken. Met de datums kun je op zoek gaan naar vliegtickets en die boeken. Je wil dan natuurlijk voor de goedkoopste vliegtickets gaan. Ga daarom weer in Google op zoek, maar nu naar vliegtickets. Je krijgt dan weer een hoop keuzes en veel websites die goedkope reizen naar Ibiza aanbieden, maar nu is het makkelijker om een keuze te maken. De vliegmaatschappij en vliegtuig moet namelijk maar aan 1 eis voldoen en dat is vliegen. Het is toch maar een vlucht van ongeveer twee en half uur. Als het een lange reis was kon je gaan kijken naar de beschikbare ruimte en services dat ze aanbieden, maar voor zo een korte afstand is dat niet nodig.

Bij het boeken van tickets zou je ook nog kunnen zoeken op last minute, want die zijn nog goedkoper. Als de vliegmaatschappijen zien dat ze nog veel plaatsen beschikbaar hebben gaan ze de tickets goedkoper verkopen. Je betaald dan tot wel 50 procent minder voor een vliegticket naar Ibiza. Het nadeel hiervan is wel dat je het niet ver van te voren kan boeken. Met last minute tickets moet je al binnen paar dagen vliegen.

Heb je hotel en ticket gevonden? Dan kun het Ibiza vakantie boeken.

Vlucht en hotel

Wil je wat sneller klaar zijn met het Ibiza vakantie boeken? Dan is er nog een derde optie. Je kunt ook namelijk het vlucht en hotel samen boeken. Je bent dan wel wat meer geld kwijt, omdat je dan niet de goedkoopste vlucht en hotel kan uitkiezen. Een combinatie pakket is iets duurder, maar echt veel scheelt het niet. Je betaald bij de combinatie deals namelijk ook geen boekingskosten en er wordt getracht de goedkoopste combinaties te maken.

Kijk vandaag nog even wat het beste voor jou is en boek je vakantie naar Ibiza, want de zomer is al van start en iedereen gaat al los op Ibiza.