Ibiza vakantie all inclusiveJe wilt een vakantie boeken naar Ibiza, maar ga je voor een Ibiza vakantie all inclusieve of toch maar niet? All inclusieve betekent in feite dat alles in het pakket zit, namelijk de vlucht, hotel en maaltijden.

We sommen de nadelen en voordelen op van de all inclusieve zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

De nadelen Ibiza vakantie all inclusive

Als je een Ibiza vakantie all inclusieve boekt betaal je in 1 keer een grote bedrag, want de all inclusieve is duurder dan de gewone variatie. Bij een all inclusieve weet je ook niet altijd wat er wel en niet inbegrepen is. Bij een aantal hotels moet je voor het drinken betalen bij de all inclusieve en bij de andere is het weer gratis. Bij sommige zijn de extra diensten zoals wifi en sauna gratis, andere hotels rekenen weer hier extra voor. Het all inclusieve is dus niet bij elke hotel alles inclusief. Een andere nadeel is dat je op vaste tijden de maaltijden moet nuttigen. Het ontbijt, lunch en avondeten worden op vaste tijdstippen geserveerd. Als je te laat bent zul je moeten betalen voor de maaltijden.

Voordelen Ibiza vakantie all inclusive

Als je een Ibiza vakantie all inclusieve boekt weet je van tevoren hoeveel je ongeveer de hele vakantie kwijt bent. Het bedrag dat je betaald is namelijk voor het vlucht, hotel en de maaltijden. Je bent ook goedkoper uit aan het einde van de vakantie. Als je elke dag zelf voor de maaltijden moet betalen ben je namelijk uiteindelijk duurder uit. De voorwaarden voor de all inclusieve zijn ook altijd bij het hotel en reisbureau op te vragen. Je kunt zo er dus altijd makkelijk achter komen, wat er wel en wat er niet inbegrepen is bij het all inclusieve. Je kunt meestal ook gewoon gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel.

Je kunt ook de zekerheid hebben dat echt alles all inclusieve is en dat je nooit extra hoeft te betalen. Veel hotels bieden namelijk ook de ultra all inclusieve aan. Bij de ultra all inclusieve zit alles wat het hotel te bieden heeft gratis bij. Je hoeft ook niet voor de dranken te betalen en de tijdstippen voor de maaltijden zijn heel flexibel. Je kunt ook gewoon gebruik maken van de roomservice en dat is ook gratis. Je betaald natuurlijk wel flink meer voor de ultra pakket, want dit is een hele luxe pakket. Met deze pakket heb je ieder geval geen omkijken meer naar de kosten tijdens je vakantie.

Een hotel all inclusieve

Je hoeft natuurlijk niet het hele Ibiza vakantie all inclusieve te boeken. Je kunt namelijk ook alleen het hotel all inclusieve boeken. Op deze manier heb je veel meer vrijheid en kun je zelf een hotel uitkiezen. Je kunt dan op zoek gaan naar een hotel dat de beste all inclusieve aanbied. Je kunt namelijk hotels vinden op Ibiza waarbij zowel de maaltijden als dranken gratis zijn. Je kunt hierbij ook nog gratis alcoholistische dranken nuttigen en dit kan vaak over het hele hotel. Hotels op Ibiza hebben namelijk ook nog bars op het strand en bij de zwembaden. Neem dan ook de tijd en kijk welke hotel de beste all inclusieve aanbied. Kijk hierbij goed wat ze allemaal aanbieden en niet enkel de prijs.

Je moet dan wel zelf de vlucht boeken en dit is zo gedaan, want tegenwoordig kun je online goedkope vliegtickets boeken. Deze zomer kun je al vanaf 200 euro naar Ibiza vliegen. Neem eens een kijkje op de website van Transavia of Vueling en boek direct je vliegtickets. Deze 2 vliegmaatschappijen hebben namelijk altijd de goedkoopste vliegtickets naar Ibiza.

Je kunt ook nog kijken voor last minute vliegtickets en zo nog goedkoper vliegen, want bij last minute kun je tot wel 50% korting krijgen.