Ibiza goedkoop vliegenDe tijd van dure Europese vluchten is voorbij en tegenwoordig kun je gewoon goedkoop vliegen. Je kunt nu al goedkoop vliegen naar Ibiza vanaf 200 euro, dit is dan ook een retourticket wat inhoud dat je er zowel heen als terug vliegt vanaf 200 euro.

De vliegmaatschappijen die goedkope vluchten aanbieden houden zich zoveel mogelijk aan basisdiensten, om zo geld te besparen. Ze vliegen ook van andere vliegvelden waar het goedkoper is. Zo zijn er tegenwoordig ook vluchten vanuit Eindhoven en Rotterdam. Voor Ibiza goedkoop vliegen moet je Vueling of Transavia hebben. Vueling is een Spaanse vliegmaatschappij en is op het moment de goedkoopste. Je hebt bij een vlucht met Vueling dan ook echt alleen de basisvoorzieningen. Reken dus niet op aan boord maaltijden of een tv scherm in je stoel. Je kunt wel drinken en snacks bestellen aan boord, maar je moet wel gelijk hiervoor betalen. Het enige wat inbegrepen is bij de vlucht is dus de vlucht zelf.

Meer heb je toch ook niet nodig? Van Nederland naar Ibiza is een korte vlucht en je hebt geen maaltijden nodig en je kan altijd zelf iets te drinken meenemen of je betaald er aan boord voor. Je zou met KLM kunnen vliegen dat uitstekende service en veel diensten gratis aan boord aanbied, maar dan betaal je ook 500 tot 800 euro meer voor een vliegticket. Vlieg gewoon goedkoop met Vueling naar Ibiza en geef je geld daar uit in plaats van een dure vlucht.

Combineren met hotel

Je hebt veel mogelijkheden tot verblijf in Ibiza. De meeste mensen kiezen voor een hotel en die zijn heel goed te combineren met Ibiza goedkoop vliegen. Je kunt namelijk ook online goedkope hotels vinden en er zijn regelmatig aanbiedingen of kortingen. Je kunt al een week all inclusieve in een 4 sterren hotel verblijven vanaf 400 euro en als je genoegen neemt met 3 sterren is het vanaf 300 euro. Zo ben je maar rond de 500 euro kwijt aan een vakantie in Ibiza en Ibiza is toch wel het ultieme vakantiebestemming. Je kunt er zoveel zien en beleven. Ibiza is zoals Las Vegas iets dat je zeker minimaal 1 keer in je leven moet meegemaakt hebben.

Appartement huren

Op Ibiza bestaat er ook nog de mogelijkheid om een appartement te huren en je kunt zo nog goedkoper uit zijn. Dit is vooral afhankelijk van hoe groter het reisgezelschap is. Als je met zen vieren een appartement gaat huren bespaar je natuurlijk veel geld. Aan een hotel ben je minimaal 300 euro per persoon kwijt, wanneer je voor een goedkope 3 sterren hotel gaat. Dat is dus zo een 1200 euro en hier gaan we van het minimale uit. Als je voor een appartement gaat ben je rond de 500 euro kwijt. Jullie besparen dan dus al snel 700 euro en vaak is het veel meer. Het is toch best veel geld dat je uit kunt geven aan clubs en drank!

Je hebt bovendien ook meer privacy bij een appartement en ook een veel groter vrijheid. Een hele grote nadeel is wel dat je eigen bed moet opmaken! Alhoewel dit voor veel mensen geen probleem zal zijn. Je kunt ook je eigen maaltijden koken waarmee je nog meer geld bespaart of je kunt lekker uit eten gaan. Voor 8 euro kun je al heel lekker eten in Ibiza stad.

Last minute vluchten en Ibiza goedkoop vliegen

Een tip voor Ibiza goedkoop vliegen zijn de last minute vluchten. Het is dan ook slim om altijd te kijken voor last minute vliegtickets voor je de vlucht boekt. Je bespaart zo veel geld op je vliegticket en betaal je rond de 150 euro in plaats van 200 euro, Neem vandaag nog een kijkje en kijk hoe goedkoop je kunt vliegen naar Ibiza.