Goedkope vluchten IbizaWaar ga jij op vakantie deze zomer? Vliegen naar de zon is het populairst onder de Nederlanders daarom bevelen wij Ibiza aan, vooral nu de vluchten zo goedkoop zijn. Je kunt nu al vanaf 100 euro naar de zon vliegen met de goedkope vluchten Ibiza.

Een vakantie naar Ibiza kan de ultieme vakantie zijn, want er valt zoveel te doen en te beleven. Ibiza staat vooral bekend om zijn nachtleven en in de zomermaanden kun je dan ook helemaal los gaan in Ibiza. Ibiza heeft ook nog kilometers strand waar de hele dag de zon schijnt. Je kunt er lekker rusten in de zon of je kunt wateractiviteiten ondernemen, zoals surfen. In Ibiza zijn er ook nog mooie bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden. Met goedkope vluchten naar Ibiza is het dus zeker waard.

Stappen

Ibiza kent veel clubs en bars waar mensen helemaal los kunnen gaan. De hipste clubs deze zomer zijn Es Paradis Ibiza, Sankeys Ibiza, Ocean Beach Ibiza, Space Ibiza en Amnesia Ibiza. Let wel op dat je kaartjes nodig hebt om deze clubs te bezoeken, omdat er altijd bekende dj’s draaien. Je kunt de kaartjes online kopen of aan de duur. Aan de deur ben je wel meer geld kwijt en ben je nooit zeker of je binnen komt. Als je de kaartjes van te voren koop heb je wel dat zekerheid en ben je ook goedkoper uit.

Ibiza beschikt ook over veel gezellige bars en de eerste dagen is het even uittesten. Na een paar dagen krijg je wel de smaak te pakken en weet je welke bar bij jou past. De bars zijn een geweldige plaats om het feestje alvast te starten en om in de stemming te komen. De dranken zijn in de bars doorgaans ook goedkoper dan in de clubs, ook dit is een kwestie van veel bars bezoeken en de prijzen leren kennen.

Genieten van de zon met goedkope vluchten naar Ibiza

Na een nachtje stappen kun je vast wel wat rust gebruiken. Je kunt lekker op het strand uitrusten en van de zon genieten. Je kunt natuurlijk ook lekker actief wat gaan doen. Je kunt een waterski of boot huren en lekker los gaan op het water. Het is ook mogelijk om surflessen te nemen en als je al kan surfen is het helemaal mooi, want Ibiza is hier perfect voor.

Ibiza heeft kilometers van strand en er is dus veel mogelijk. Je kunt op een drukke strand gaan liggen, waar er veel mensen zijn of je kunt naar een rustige strand gaan. Er zijn tevens ook kindvriendelijke stranden waar er activiteiten voor hun word georganiseerd. Voor ouders is dat natuurlijk wel fijn, want dan kunnen ze lekker bijkomen. Je kunt ook met de boot privéstranden bezoeken tussen rotsen in. Hierover kun je meer informatie inwinnen bij lokale gidsen.

Bezienswaardigheden en het natuur

Wil je ook nog een beetje cultuur en natuur opsnuiven? Dit kan natuurlijk ook op Ibiza. Het eiland heeft een rijke geschiedenis en hele oude gebouwen. De muren gaan zelfs terug naar het Romeinse tijdperk. Zo is het zeker waard om het oude stad van Ibiza te bezoeken en ook het kathedraal van Ibiza.

Dan is er ook nog het mooie natuurgebied vol met dennenbomen. Op Ibiza zijn er dennenboom bossen met hele mooie paden, dat leiden tot de top van de heuvel. Wanneer je eenmaal op de top bent heb je een werkelijk schitterend uitzicht over het eiland. Dit is dan ook zeker een uitzicht die je gezien moet hebben.

Boek dan nog vandaag je vliegtickets, want goedkope vluchten Ibiza zijn deze zomer volop beschikbaar. Wie weet hoe lang de aanbiedingen duren en wanneer de vluchten weer duurder worden. Maak dan ook gebruik van de goedkope vluchten Ibiza nu ze nog beschikbaar zijn en ga een fantastische vakantie tegemoet.