Goedkope vliegtickets IbizaTegenwoordig is het mogelijk om goedkoop te vliegen, vooral als je niet perse vanaf Schiphol wil vliegen. Zo is het ook mogelijk om goedkope vliegtickets Ibiza te kopen. Naar Ibiza en Spanje kun je bijvoorbeeld goedkoop met de Spaanse vliegmaatschappij Vueling vliegen.

Natuur en Ibiza

Het zijn niet enkel de feestgangers die elke zomer weer richting Ibiza vliegem met hun goedkope vliegtickets Ibiza, want Ibiza heeft veel meer te bieden. Elke jaar vliegen miljoenen mensen naar Ibiza en een deel van deze mensen gaat er enkel heen voor de natuur. Iets waar je weinig van hoort in de reclames over Ibiza, zijn de adembenemende natuurgebieden. Laten we niet vergeten dat Ibiza een eiland is en eilanden hebben vaak de mooiste natuurgebieden. Dit is dan ook het geval met Ibiza. Je vindt er dan ook hele mooie bossen en heuvels, dat zeker een wandeling waard zijn.

Op Ibiza bestaat dan ook de mogelijkheid om dichterbij de natuur, je vakantie te vieren. Je kunt dan het drukke stadsleven achter je laten en genieten van een oase van rust en natuur. Op het platteland worden zelfs regelmatig huizen en appartementen verhuurd, waar je met de hele familie kun verblijven.

Uit op avontuur

Op Ibiza kun je ook nog uitgaan op avontuur, want er zijn verborgen grotten op het eiland. De grotten zijn miljoenen jaren geleden ontstaan, toen het eiland zelf ontstond. Ibiza heeft er namelijk niet altijd gestaan. Het werd miljoenen jaren geleden gevormd, toen het land hoger dan de zeespiegel werd opgestuwd. De grotten zijn alhoewel pas een paar duizend jaar geleden ontdekt, omdat mensen daarvoor nog niet van het bestaan van het eiland afwisten.

Er zijn grotten op het land te vinden waar je gewoon heen kunt wandelen en andere grotten die onder water staan. Je hebt dan ook een boot nodig om de meeste grotten te bezoeken. Het is natuurlijk wel moeilijk om zelf de grotten te vinden en het is niet veilig om in je eentje erop uit te gaan, daarom is het slim om een gids in te huren.

Uitgaan

De grote meerderheid koopt goedkope vliegtickets Ibiza toch nog steeds om er te komen feesten. Ibiza heeft zijn reputatie voor feesten dan ook goed opgebouwd en het is niet onverdiend. Elke jaar trekt het eiland de bekendste dj’s over de hele wereld aan, om in de zomer op Ibiza te draaien. Een dj weet dat die het gemaakt heeft, wanneer die een zomer op Ibiza mag draaien. De clubs draaien de hele dag door en als ze zeggen dat je er dag en nacht kunt feesten bedoelen ze het ook letterlijk. De meest bekende clubs in de wereld staan dan ook op Ibiza.

Dit betekent natuurlijk ook dat je heel wat centen kwijt bent aan de clubs. Een aantal tips om geld te besparen is om de tickets online te kopen, want aan de deur zijn ze duurder. Vooral wanneer een bekende dj draait zijn de kaarten veel duurder aan de deur, door van te voren kaartjes te kopen hou je veel meer geld over voor de drankjes. Het is ook slim om van te voren bij een bar of een café een paar drankjes te doen, zodat je goed opgewarmd bent. In de clubs zijn de drankjes namelijk veel duurder.

Op naar Ibiza

Voor iedereen is er dus wel wat te vinden op Ibiza of je nou wil feesten of van de zon en natuur wil genieten. Maak dan ook gebruik van de kans nu er nog goedkope vliegtickets Ibiza zijn en vlieg er deze zomervakantie heen. Wie weet hoe lang de vliegtickets naar Ibiza zo laag blijven, mis je kans dus niet want Ibiza is een ervaring dat zeker 1 keer in je leven meegemaakt moet hebben.