Goedkope reizen IbizaGoedkope reizen Ibiza zijn zeker mogelijk en het is allemaal afhankelijk van jezelf. Je moet dan natuurlijk niet een 5 sterren hotel verwachten, maar er zitten zeker wel 3 en 4 sterren hotels bij de goedkope reizen. Diverse websites hebben elke zomer en de hele jaar door mooie aanbiedingen voor Ibiza.

Goedkope reizen Ibiza kun je zelf samenstellen of je kunt een samengestelde pakket boeken. In een samengestelde pakket zit het hele vakantie. Dit betekent dus het vlucht en hotel. Een aantal pakketten zijn ook all inclusieve, wat inhoud dat de maaltijden ook gedekt zijn. Je betaald dus geen geld voor het ontbijt, lunch en avondeten. Bij een aantal all inclusie zijn er ook nog extra diensten inbegrepen en kun ja vaak ook nog gratis drinken. Bij het pakket staat er meestal bij wat er allemaal in zit, mocht dit niet zo zijn vraag het dan even na.

Je kunt ook zelf het pakket samenstellen voor goedkope reizen Ibiza. Door het zelf samen te stellen ben je meestal iets goedkoper uit. Dit komt doordat je ook last minute vliegtickets kan boeken en je kunt ook de goedkoopste hotels zoeken. Door het hotel en vliegticket zelf te boeken bespaar je zo een 50 tot 100 euro. De meeste geld bespaar je natuurlijk met de last minute vluchten, waarbij je zo een 30 tot 50 procent korting kunt krijgen.

Waarom naar Ibiza?

Ibiza is de parel van het Middellandse Zee. Het is een eiland voor de kust van Spanje en hoort tegenwoordig dan ook bij Spanje. Het eiland heeft een hele rijke geschiedenis en heeft verschillende heersers gehad voordat het uiteindelijk een deel van Spanje werd. De grootste invloeden op het eiland komt van de Carthagers, Romeinen en Moren die vroeger over het eiland geheerst hebben en natuurlijk van Spanje zelf. Je ziet deze invloeden vooral terug in het oude stad van Ibiza. Het staat dan ook op de Unesco werelderfgoedlijst.

Ibiza trekt elke jaar miljoenen bezoeker aan en de toeristen komen voor verschillende dingen. Sommige komen voor de rust andere voor het schitterende natuur en er komen natuurlijk veel toeristen voor het feesten. Ibiza staat vooral bekend om het feesten, alhoewel dat niet het enige is wat het te bieden heeft. De reputatie van feest eiland is dan ook verdient. Het gezegde van feesten totdat je erbij neervalt, zal vast uit Ibiza komen. Je kunt in de vele clubs dat Ibiza te bieden heeft de hele nacht door feesten. Het is werkelijk het eiland dat nooit slaapt. Elke jaar komen de grootste dj’s van de wereld naar Ibiza om daar te draaien en als een dj tel je niet mee totdat je in een club op Ibiza hebt gedraaid,

Na een nachtje feesten kunnen de vakantiegangers bijkomen op 1 van de ruim tachtig stranden dat Ibiza te bieden heeft en het heeft ook nog eens veel verborgen stranden. Als je die stranden wil vinden heb je de eerste keer een lokale gids nodig om het te vinden en ze ze zijn meestal alleen met de boot bereikbaar. Heb je geen zin om op het strand uit te rusten? Dan kun je gaan surfen of scubaduiken. Je kunt ook het natuur intrekken, want Ibiza heeft hele mooie ongerepte natuurgebieden, wat je niet zou verwachten op een feest eiland. Het heeft hele mooie dennenboom bossen waar makkelijk in kunt verdwalen.

Mis je kans niet en boek een goedkope reis Ibiza

Mis je kans niet om deze parel van een eiland te bezoeken en boek deze zomer je vliegtickets voor Ibiza. Het hoeft zeker niet duur te zijn en goedkope reizen Ibiza zijn gewoon mogelijk. Kijk online wat de mogelijkheden zijn en ik verzeker je dat je al vanaf 200 euro vliegtickets kunt kopen naar Ibiza.