Goedkope vliegen naar IbizaIbiza staat bekend als het eiland dat nooit slaapt en waar morgen nooit komt. Dit is zeker waar in de zomer waar de feesten 24 uur per dag doorgaan en bekende dj’s over de hele wereld draaien. Tegenwoordig is het ook niet meer duur om het eiland te bezoeken, want je kunt goedkoop vliegen Ibiza.

Feesten op Ibiza

Wanneer je aankomt op Ibiza met goedkoop vliegen Ibiza, heb je nog genoeg geld op zak om aan de clubs uit te geven en kan het feest beginnen. Zodra je op het vliegveld arriveert zie je al levensgrote posters van bekende dj’s, die op Ibiza gaan draaien. Er staat ook erbij in welke clubs ze draaien en meestal draaien de dj’s de hele zomer bij dezelfde club. Het is het beste om een auto te huren, want het eiland heeft veel verborgen plekjes waar je enkel met de auto kunt komen. De bussen komen enkel op de belangrijke punten en met de taxi’s ben je wel heel erg duur uit.

Als je in de ochtend of middag arriveert, kun je gelijk naar het strand wanneer je een beetje opgefrist hebt. Ibiza biedt kilometers van mooie strand en het is zeker geen grap, wanneer ze zeggen dat zon er altijd schijnt. Je kunt bij het strand ook heerlijk eten. Je kunt in de mooie strandtenten ontbijten, lunchen en avondeten eten. Op dezelfde strandden vind je ook clubs zoals Ocean Beach Ibiza, waar bekende dj’s draaien.

In de avond kun je richting de bars gaan een drankje doen. Hierbij is de regel hoe verder je van de clubs verwijdert bent, hoe goedkoper de drankjes zijn. Je moet bij de lokale bars ook zeker een shot nemen van hierbas ibicencas. Het is een lokale drank dat je zeker in de stemming zal brengen om clubs te bezoeken. Het heeft namelijk iets van 27 procent alcohol. Je kunt in de nacht vervolgens richting de clubs vertrekken, maar zorg er wel voor dat je van te voren kaartjes hebt gekocht. Je kunt namelijk voor elke club online kaartjes kopen. Als je geen kaartje hebt gekocht zul je dit aan de deur moeten doen, waar ze veel duurder zijn en je hebt ook kans dat je niet binnen komt als het te druk is. Eenmaal binnen kun je feesten totdat je erbij neervalt, want in de clubs van Ibiza weten ze pas wat feesten is.

Even bijkomen

Ibiza biedt natuurlijk veel meer dan alleen feesten en er is veel te doen, om een beetje bij te komen van al het feesten. Je kunt natuurlijk de hele dag op het strand gaan liggen met de lekkere zon. Je kunt ook gaan duiken en het schitterende koraal van Ibiza zien of je kunt gaan surfen of zelfs waterskiën,
Je kunt ook voor wat cultuur gaan en het mooie Ibiza stad bezoeken. Het is een hele oude stad en staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Het is een hele mooie stad met kleine straatjes en oude gebouwen. In de stad vind je overal een leuk cafeetje waar je wat kunt drinken en eten. Je hebt ook de hippie markt, waar van alles en nog wat kunt kopen.

Voor de natuurliefhebbers bied Ibiza ook nog hele mooie bossen aan die er nog ongerept staan. Voor een feest eiland heeft het nog wel hele mooie natuurgebieden en de bossen van dennenbomen moet je zeker zien. Er lopen wandelpaden door de bossen heen dat tot hele mooie uitzichten over het eiland leiden.

Goedkoop vliegen ibiza

Wacht niet langer en kies voor goedkoop vliegen Ibiza, want deze parel van een eiland moet je zeker 1 keer in je leven bezoeken. Je kunt deze zomer al vanaf 200 euro vliegtickets kopen voor Ibiza.