vliegtickets ibizaHet is weer lekker zomer en de meeste mensen hebben al hun vakantie geld binnen. Het begint dan ook weer te kribbelen om op vakantie te gaan, maar waarheen? Wat dacht je van Ibiza met de mooiste stranden van Spanje en het is ook nog eens een grote feest eiland.

Een unieke beleving

Ibiza is een echt unieke beleving het is niet voor niks, dat zoveel bekende Nederlanders en rijke mensen elke jaar weer naar het eiland trekken. Het gewone volk bezoekt Ibiza tegenwoordig ook heel vaak, dit komt door de goedkopere vliegtickets Ibiza. Door de aanwezigheid van de Nederlanders zijn er zelfs Nederlandse bars en restaurants te vinden op Ibiza. Het is ook niet zo gek dat zoveel Nederlanders naar Ibiza gaat, want het heeft iets wat wij vaak in Nederland missen, de zon! Het heeft ook kilometers van strand waar mensen kunnen bijkomen van het drukke nachtleven.

Door de jaren heen zijn ze op Ibiza heel goed geworden in het creëren van de ultieme vakantiegevoel voor de toeristen. Dit zul je dan ook gelijk merken als je op het eiland bent. Het is een veilige oase ver weg van het echte wereld, waar je lekker los kunt gaan en vervolgens ook lekker kunt bijkomen. Van lekker eten tot winkelen en lekker relaxen in een spa op Ibiza kan het allemaal.

Het nachtleven

Er zijn mensen dat met het hele gezin naar Ibiza gaan om van de zon, zee en strand te genieten, maar er zijn ook mensen die goedkope vliegtickets Ibiza boeken om er enkel te gaan feesten. Het nachtleven van Ibiza is namelijk ongelooflijk en het is niet iets dat je eerder meegemaakt zal hebben. In de zomer vliegen alle bekende dj’s naar Ibiza, om daar te draaien. In club vind je dan ook wel een bekende dj die vaak de hele zomer lang in dezelfde club draaien. Voor feesten op Ibiza moet je er ook echt in de zomer naartoe gaan, want pas vanaf mei vliegen de bekende dj’s erheen.

Het is wel erg druk op Ibiza en vooral het nachtleven, omdat er veel mensen gaan stappen. Het is ook niet zo gek wanneer het eiland zo een 7 miljoen mensen aantrekt. Verwacht dan een drukke nachtleven en soms zal je lang in een rij moeten wachten, maar het is het zeker waard. De clubs bieden uiteenlopend muziek, zo word er zowel hip hop, trance, house en nog veel meer gedraaid. Na een paar dagen kom je er wel achter waar je moet zijn en waar ze wat draaien.

Om het feest te starten kun je aan het begin van de nacht ook naar 1 van de vele bars op Ibiza gaan. Op Ibiza vind je veel gezellige bars waar je een drankje kunt doen en ze zij meestal veel goedkoper dan in de clubs. Je komt op deze manier alvast een beetje op gang en ben je minder geld kwijt in de clubs.

De vliegtickets

Je moet er natuurlijk nog wel heen vliegen. Als je rijk bent of een bekende Nederlanders zul je vast in je eigen privé jet naar Ibiza vliegen, maar als je bij het gewone volk hoort zul je vliegtickets Ibiza moeten kopen. Je kunt zowel goedkoop als duur naar Ibiza vliegen. Het is maar afhankelijk hoe je wil vliegen en van welke luchthaven. Ik raad je aan om zo goedkoop mogelijk te vliegen, want het is toch maar een vlucht van 2 uur.

Met de vliegmaatschappij Vueling vlieg je al voor maar 200 euro naar Ibiza! De rest van het geld kun je op zak houden voor de clubs. Boek de vliegtickets Ibiza wel snel, want hoe verder we de zomer in gaan hoe duurder de tickets naar Ibiza worden.