Turkije is al jaren de meest populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse vakantieganger. Het land ligt op slechts 4 uur afstand vliegen van Nederland en biedt de vakantieganger tal van mogelijkheden. Turkije kent prachtige stranden, veel natuur en cultuur en is een zonzekere bestemming van mei tot oktober. Er zijn tal van badplaatsen waar zich vele resorts en hotels bevinden. Om geheel te kunnen ontspannen tijdens een heerlijke zonvakantie in Turkije kiest men voor een All Inclusive vakantie. Nergens vindt men zoveel All Inclusive hotels en resorts als in Turkije. Het is wel belangrijk dat voor dat men op vakantie naar Turkije gaat om een visum aan te vragen voor Turkije. Dit kan men tegenwoordig niet meer op het vliegveld in Turkije doen zoals voorheen!

De bestemmingen

De meeste All Inclusive hotels en resorts treft men aan de Turkse kust. Men kan kiezen voor een vakantie aan de Egeïsche Kust, de Turkse Riviera of aan de Lycische Kust. Alle kusstreken van Turkije kennen grote bruisende badplaatsen maar er zijn ook kleine en knusse dorpjes aan de kust. Bekende badplaatsen aan de kust van Turkije zijn onder andere Alanya, Antalya, Marmaris en Kusadasi. De badplaatsen kennen prachtige stranden, leuke stadscentra en vele All Inclusive resorts en hotels. Ook de uitgaansliefhebber kan terecht in de grotere badplaatsen. Men vindt hier vele restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Ook in de kleinere badplaatsen aan de Turkse kust kan men terecht voor een heerlijke All Inclusive vakantie. Boek een vakantie naar het knusse Ölüdeniz of de kleine badplaats Içmeler. Vanuit alle badplaatsen is het mogelijk een excursie te maken naar het achterland van Turkije met zijn rijke cultuur en prachtige natuur.

All Inclusive aanbod

Het aanbod aan All Inclusive accommodaties aan de Turkse kust is groot. Wanneer men een All inclusive vakantie boekt zitten de vlucht, transfer van en naar de accommodatie en het eten en drinken in de accommodatie inbegrepen. Per hotel verschilt de All Inclusive formule. Er zijn hotels waarbij naast het eten en drinken ook snacks zijn inbegrepen. Bij het ene hotel zijn alleen drankjes tijdens de maatlijden inbegrepen, in het andere hotel zijn drankjes onbeperkt tot een bepaald tijdstip maar ook zijn er hotels waarbij drankjes 24 uur per dag inbegrepen zijn. Daarnaast kan er verschil zijn in het drankaanbod. Er zijn hotels waarbij enkel frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen maar diverse hotels bieden ook sterke dranken aan die zijn inbegrepen in de formule. Naast het eten en drinken behoren ook diverse faciliteiten en activiteiten tot de All inclusive formule. In de hotels wordt gezorgd voor voldoende vermaak voor de gasten.

Voordelen van een vakantie in Turkije

Een groot voordeel van een All Inclusive vakantie in Turkije is dat je weet wat je hebt uitgegeven. In principe is alles inbegrepen bij de reissom die van te voren is betaald. Afhankelijk van de All Inclusive formule kunnen hier nog wat extra kosten bijkomen voor bepaalde drankjes of het gebruik van bepaalde faciliteiten maar veel zal dit niet zijn. Tijdens een verblijf in het hotel kan je je portemonnee in je kluisje halen, voor eten en drinken hoeven gasten niet te betalen. Een All inclusive vakantie biedt daarnaast de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en te genieten van de Turkse zon. Vakantiegangers hoeven nergens zelf voor te zorgen. Een All Inclusive vakantie naar Turkije is een ultiem ontspannen vakantie.