bezienswaardigheden ibizaWat zijn de top bezienswaardigheden van Ibiza?

Als je echt op zoek bent naar een stapvakantie, zul je je dagen voornamelijk slijten aan het zwembad of het strand. Lekker in de zon opladen voordat er een nieuwe spetterende avond aan de strip begint. Dat is de makkelijkste en meeste luie manier om je vakantie, zeker als jongere, door te komen.

Wil je tijdens je verblijf meteen in de feeststemming komen? In het hoogseizoen rijdt er een discobus van de stad naar alle grote clubs en discotheken. De bus kost een paar euro per persoon en is vaak goedkoper dan een taxi heen en terug.

Toch is zo’n vakantie niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft Ibiza nog veel meer te bieden. De stranden zijn vaak erg druk en ook ’s avonds is het op de populaire plaatsen niet de plek om echt tot rust te komen. Je moet dus echt ‘op zoek’ naar de onontdekte stukjes Ibiza. Je accommodatie of het Tourist Centre kan je hier alles over vertellen. Je ontdekt dan al snel dat er ook ‘onontdekte’ stukjes strand zijn waar jij helemaal bij kunt komen, zonder dat je continu naar de gesprekken van een ander hoeft te luisteren.

Maar ook een combinatie van cultuur, ontspanning aan het strand en stappen is goed mogelijk op Ibiza. Breng bijvoorbeeld ’s middags een bezoek aan Ibiza Stad. Kijk hier lekker rond en dineer ’s avonds aan de haven. Het leuke van Ibiza Stad is de architectuur. Ontdek zelf wat voor pareltjes
deze stad te bieden heeft. Natuurlijk kun je hier ook hét stapjurkje voor die avond scoren, een cadeautje
voor je best friend kopen in een boetiekje of gewoon mensen kijken op het terras.

Kijk ook op: Fly Drive maken op Ibiza